Webdevelopment Rotterdam

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Lees meer

Webdevelopment Rotterdam

Een website die jouw bedrijf verder helpt? Redkiwi Webdevelopment Rotterdam geeft vorm aan jouw wensen en ambities. De hippe term ‘Webdevelopment’ is echter meer dan ‘een website bouwen’, waarmee hetzelfde bedoelt wordt.

Redkiwi Webdevelopment Rotterdam ‘bouwt’ inderdaad een website voor je, maar ‘development’ impliceert een ontwikkeling. Dit gaat verder dan enkel het bouwen en snel opleveren van een website. Met webdevelopment bedoelt Redkiwi het creëren en onderhouden van jouw online platform die ingericht is in het behalen van jouw doelen. Wat is je doel met jouw website? Is het een visitekaartje, wil je meer klanten naar je winkel trekken, is het een blog met interessante artikelen of moeten jouw klanten direct online aankopen kunnen doen? Het antwoord hierop is van belang voor het kiezen van de aanpak van Redkiwi Webdevelopment Rotterdam. Een dynamische online omgeving vereist voortschrijdend inzicht als voorwaarde voor succes. Create digital impact met Redkiwi Webdevelopment Rotterdam!

Jouw partner in webdevelopment in Rotterdam

Redkiwi Webdevelopment Rotterdam is de partner van grote internationale bedrijven. Net zoals webdevelopment iets anders is dan ‘een website bouwen’, is een partner iets anders dan een dienstverlener. Onze houding is anders. Wij zijn proactief ten aanzien van jouw doelen. Als wij deze kennen, kunnen we namelijk ook verbeteringen voorstellen en van daaruit werken. In plaats van enkel on demand te leveren, denken wij actief mee om jouw website actueel en concurrerend te houden.

Meer weten?

Q&A

Wat maakt Redkiwi uniek?

Wat maakt Redkiwi uniek?

Soms zijn onze oplossingen onverwacht en gedurfd. Maar altijd verrassend en betrouwbaar. En vanuit een open mind. Open Source zit in ons DNA. Toegankelijkheid in ons hart. Een full service digitaal bureau en alles ontwerpen en ontwikkelen wij vanuit het eigenzinnige gedachtegoed van de klant, customer-driven, dat wat jou onderscheidt van de rest. Alles met maar één doel: CREATE DIGITAL IMPACT!

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Welke CMS systemen gebruiken jullie?

Wij maken gebruik van drie open source systemen: Magento, TYPO3 & WordPress. Binnen deze systemen kijken wij altijd naar de beste oplossing voor de vraag die er ligt.

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Besteden jullie development werkzaamheden uit?

Bij Redkiwi hebben wij alles in eigen huis. Wij besteden dus geen development werkzaamheden uit.

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Hoe ziet jullie ontwikkelstraat eruit?

Wij werken volgens de OTAP-straat. Dat wil zeggen een ontwikkel-, test-, acceptatie- en productomgeving. Dit om de kwaliteit van het platform op de productieomgeving te waarborgen.

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Welke technieken en tools gebruikt Redkiwi?

Teveel om op te noemen in dit stukje tekst. Kijk anders even op deze pagina voor een antwoord op je vraag.

Heb ik direct contact met developers?

Heb ik direct contact met developers?

Soms is het gewoon beter om direct met een developer te praten. Betrokken als zij zijn komt dit regelmatig voor.

Bel Savana

Digital strateeg
010 281 96 33
savana@redkiwi.nl

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.