Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Laat je webshop ideeën niet op de plank liggen

Een goede webshop doet als het goed is hetzelfde als een ‘gewone’ winkel: hij lokt klanten naar binnen, laat ze een tijdje rondkijken en zorgt dat ze wat kopen. De beste winkels zorgen ervoor dat men regelmatig terugkomt. Met een webshop zou het precies hetzelfde moeten werken. Heb je webshop ideeën? Wil je een nieuwe online winkel voor je producten of ben je niet tevreden met de huidige webshop? Dan helpt Redkiwi je graag verder. Ons team heeft webshop ideeën te over.

Centraal bij de webshop ideeën van Redkiwi staat overzichtelijk winkelen. De klanten moeten meteen weten wat ze kunnen kopen, waar de verschillende producten op de website te vinden zijn, wat ze kosten en hoe ze te bestellen zijn. Het lijkt zo simpel, maar in menig webwinkel is een klant behoorlijk aan het zoeken naar productinformatie of bezorgkosten. Kan de (potentiële) klant niet snel vinden wat hij zoekt, dan is hij zo de winkel uit. Redkiwi gaat bij het uitwerken van je webshop ideeën uit van klanten, zodat zij optimaal kunnen winkelen en je meer geld verdient.

Een webshop met alle extra’s van Redkiwi

Je krijgt binnen Redkiwi een persoonlijk aanspreekpunt. Het contactpersoon zorgt dat je direct betrokken bent bij alle stappen – van het creatieve design van je webshop ideeën tot het daadwerkelijk binnenhalen van klanten. Bij Redkiwi houdt het werk niet op als de webshop af is. Het  binnenhalen van klanten en zorgen dat ze daadwerkelijk je producten kopen, zien we als een essentieel onderdeel van ons werk. Laat je webshop ideeën niet langer op de plank liggen. Vraag online meer informatie aan of maak vandaag nog een afspraak.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of
maak direct contact om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Naar contactpagina

Bel Paul, man van Staal!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

()