Webshop laten maken

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

 • Kan ik bij Redkiwi mijn webshop laten maken?

  Steeds meer winkels bieden hun diensten online aan. Als je de overstap wilt maken, is het belangrijk om een goede website te hebben met een overzichtelijke webwinkel. Online winkelen is immers anders dan shoppen in een winkelstraat. Klanten vergelijken steeds meer en gebruiken zoekmachines om een bepaald product te vinden. Bovendien is de eerste indruk en beleving van een website belangrijker dan ooit. Goede websites halen klanten binnen, terwijl slechte, onbetrouwbaar ogende websites juist "dealbreakers" kunnen zijn. Zonder bezoekers, geen omzet.Als je een goede en betrouwbare webshop wilt laten maken, helpt Redkiwi je graag. Wij zijn webbouwers met alle benodigde vaardigheden, zodat je gerust ons de webshop kunt laten maken. Wij staan voor een strak design zodat je goed in de zoekmachines gevonden wordt. Ook in de webshop moeten de bezoekers de producten kunnen vinden die ze nodig hebben. Een webshop laten maken is een goede investering in de website, omdat het belangrijk is gedegen kennis te hebben van de verschillende software pakketten. Natuurlijk moet de webshop er vervolgens ook goed uitzien, zodat klanten op de pagina willen blijven en graag terugkomen.

 • Een webshop met alle extra's van Redkiwi

  Door Redkiwi je webshop te laten maken, zorg je ervoor dat de webshop ingericht is op groei en prestatie. Dit combineren we met een goed ontwerp en een verbluffende service. Wij streven namelijk naar volle tevredenheid en rusten niet voordat je tevreden bent met de webshop. Daarnaast delen we graag onze kennis met je, niet alleen achteraf, maar tijdens het gehele traject. Ons doel is duidelijk: je de beste service van Nederland te bieden. Je kunt ons gerust je webshop laten maken, maar daarnaast zullen we je zo goed mogelijk van dienst zijn bij je andere website onderdelen.Wil je een webshop laten maken? Neem dan contact op met Redkiwi.

Redkiwi een webshop laten maken? Zo doen we dat!

Wil jij door Redkiwi een webshop laten maken? Wij houden van een gestructureerde aanpak!

 • 1. Kennismaking

  Als jij door Redkiwi jouw webshop laat maken, beginnen we met een kopje koffie. Tijdens dit gesprek bekijken wij de wensen en ideeën voor jouw webshop.

  1. Kennismaking
 • 2. Design

  Voordat onze webdesigners jouw webshop laten maken door onze webdevelopers, mag jij als klant eerst akkoord geven op een uitgewerkt design.

  2. Design
 • 3. Development

  Vervolgens gaan onze developers aan de slag met jouw webshop. Langzaam, maar zeker worden jouw ideeën realiteit.

  3. Development
 • 4. Workshop

  Je hebt dan wel een webshop laten maken, maar jij wilt natuurlijk wel zelf de controle hierover. Daarom leggen we je in een workshop uit hoe jij jouw webshop kunt onderhouden.

  4. Workshop
 • 5. Livegang

  Klaar voor de start? Af! We zetten jouw webshop live. Laat de verkopen maar binnenstromen.

  5. Livegang

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webshop laten maken door Redkiwi?

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen? Bel of mail Erik!

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht