Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Wij zorgen ervoor dat je een webshop specialist wordt

Redkiwi is van mening dat een echte webshop specialist je ook helpt na oplevering van de webshop, je bent immers (nog) geen webshop specialist. Redkiwi helpt je op twee manieren de webshop te optimaliseren en onderhouden. In eerste instantie wordt iedere webshop opgeleverd met een uitgebreid en gebruiksvriendelijks Content Management Systeem (CMS). Hierdoor kun je heel makkelijk aanpassingen doen in je assortiment.

Ondanks dat het CMS zeer gebruiksvriendelijk is, kan Redkiwi zich voorstellen dat er altijd zaken zijn die je nog niet snapt. Daarom bieden wij zeer regelmatig gratis trainingen aan voor onze klanten om je te helpen het CMS onder de knie te krijgen. Op deze manier proberen we van jou een webshop specialist te maken. Mochten er toch nog dingen zijn die je niet snapt, dan zit onze supportdesk 5 dagen per week klaar om je verder te helpen.  Daarom is Redkiwi meer dan alleen een webshop specialist.

Een webshop specialist die luistert

Buiten het feit dat wij als webshop specialist zorg voor je dragen na oplevering, luisteren wij ook daadwerkelijk naar onze klanten. Enkel wanneer wij weten wat er bij speelt en wat je doelstellingen zijn, kunnen wij de webshop specialist zijn die je verwacht. Redkiwi nodigt haar klanten dan ook geheel vrijblijvend uit voor een oriënterend gesprek of je kunt ons uitnodigen. Mocht jij ook belang hebben bij een oriënterend gesprek met een webshop specialist, nodig ons dan uit voor een kopje koffie of vul het offerteformulier in.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of
maak direct contact om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Naar contactpagina

Bel Erik!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Erik Mikx (Online Advice)

mikx@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht