Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Een WordPress webshop van Redkiwi

Een webshop toevoegen aan je WordPress website? Of een geheel nieuwe WordPress webshop laten maken? Redkiwi maakt het mogelijk voor jou. Over WordPress doen veel misverstanden de ronde. Zo zou dit CMS niet geschikt zijn voor webwinkels of grotere websites. Dat komt waarschijnlijk omdat WordPress ooit ontstaan is als zeer toegankelijk en laagdrempelig CMS geschikt voor iedereen die een blog wil.

Nou is er nog steeds een dergelijke variant beschikbaar voor bloggers, maar WordPress is een volwaardig CMS geworden met alle mogelijkheden die je daarvan mag verwachten. Een WordPress webshop is dus zeker niet ongebruikelijk. Voor veel ondernemers biedt een dergelijke webwinkel zelfs uitkomst. Want hoewel met de toegenomen mogelijkheden de complexiteit van WordPress natuurlijk is toegenomen, is ook veel van de toegankelijkheid gebleven. Heb je zelf weinig ervaring met het onderhouden van websites of webshops, maar wil je hiervoor niet te afhankelijk worden van een externe partij? Dan is een webshop op basis van WordPress zeker interessant voor je.

Schroef je verkopen op met een WordPress webshop

Redkiwi realiseert webwinkels voor diverse middelgrote en grote bedrijven. De concurrentie online neemt toe, maar er zijn ook steeds meer technieken beschikbaar om je online successen een boost te geven. Het is een gezonde ondernemende gedachte om bedreigingen om te zetten in een kansen. Laat de techniek voor je werken en profiteer van de groei in online verkopen.

Ook voor retailers is een WordPress webshop interessant. Veel retailers hebben immers weinig ervaring met het maken of onderhouden van een website. Toch kun je, dankzij het gebruiksgemak van WordPress, heel veel zelf doen, bijvoorbeeld het toevoegen of verwijderen van producten, het aanpassen van prijzen en het plaatsen van productafbeeldingen.

Wil je je webshop aanpassen of ben je toe aan een geheel nieuwe webshop? Neem contact op met Redkiwi. Wij laten je graag een aantal WordPress webwinkels zien, zodat je je er een beter beeld bij kunt vormen.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of
maak direct contact om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Naar contactpagina

Bel Paul, man van Staal!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

()