Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Is Redkiwi een goede sitebouwer?

Redkiwi is een sitebouwer die rekening houd met de dynamische wereld van het internet. Een up-to-date website is belangrijk voor je online presentatie. Daarom bouwt Redkiwi jouw website met een Content Management Systeem. Dit heeft vele voordelen voor nu en voor de toekomst. Want naast dat je zelf je website inhoudelijk kunt bijhouden, is de website ook zeer flexibel. Als ervaren bouwer van websites is het eenvoudig om je website uit te breiden met extra mogelijkheden.

Een ander belangrijk onderdeel van een website is de vindbaarheid in de zoekmachines. Redkiwi zorgt ervoor dat je website goed te indexeren is door de zoekmachines. Zo maak je meer kans om hoog in de zoekresultaten terecht te komen. En dat betekent meer bezoekers voor jouw website.

Website bouwer met ervaring

Voor een goede website heb je een goed internetbureau nodig. Een sitebouwer die bekend is met de laatste ontwikkelingen. Een bouwer die weet wat nodig is om een website krachtig, snel, gebruiksvriendelijk, veilig, mooi en optimaal voor zoekmachines te maken. Een bouwer die luistert naar jouw wensen en eisen, maar ook advies geeft, en zicht heeft op de beste oplossing voor jouw online presentatie.

Als websitebouwer heeft Redkiwi jarenlange ervaring met kleine, midden en grote bedrijven. Van zelfstandig ondernemers tot verenigingen en zelfs de overheid kun je terug vinden in onze portfolio. Bij ons vindt je een team van professionals, met webdevelopers, ontwerpers en marketeers. En met ons als sitebouwer kun je verwachten dat we je ook na oplevering niet in de steek laten.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of
maak direct contact om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Naar contactpagina

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht