Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Wat kan Redkiwi voor jou betekenen?

Redkiwi helpt je met de webbouw, maar ook met marketing en strategie, webdesign en zoekmachine marketing. Wij denken met je mee. Voor wie is de website? En wat wil je bereiken met de website? Zo heb je de kosten voor website in korte tijd weer terug verdient.

Lage instap met ruimte voor groei

Redkiwi gebruikt het Open Source Content Management Systeem Typo3. Het grote voordeel van dit systeem is de flexibiliteit. Voor elk bedrijf met haar eigen wensen en eisen is webbouw mogelijk. Ook kun je zelf de inhoud van de website dankzij dit systeem zelf beheren. Redkiwi focust zich op de bouw, jij op de inhoud van de website. Een ander groot voordeel van een flexibel systeem is de drempel. Voor bouw van een basis website kun je er al mee aan de gang. Dan heb je al een website voor een klein budget. En je kunt kijken of het rendabel is. Naarmate jij als bedrijf groeit, kun je de website mee laten groeien. Dat is het voordeel van flexibele webbouw.

Waarom web bouw?

Om als bedrijf serieus genomen te worden heb je tegenwoordig een website nodig. De consument of doelgroep zoek je niet meer in de Gouden Gids of het telefoonboek. Tegenwoordig zoekt men veelal op het internet via de zoekmachine. Neem daarom een bedrijf in de arm die jou serieus kan helpen met webbouw.

Waaraan moet webbouw voldoen?

Goede bouw zorgt er niet alleen voor dat een website snel en stabiel is. Veiligheid en zoekmachine vriendelijkheid zijn ook belangrijk. Veilige website bouw zorgt ervoor dat buitenstaanders met slechte bedoelingen niet op je website kunnen inbreken. Omdat veel mensen de internet reis beginnen met een zoekmachine, is het belangrijk dat er tijdens de bouw rekening mee wordt gehouden dat de website door de zoekmachine gelezen kan worden. Zo verhoog je de kans op meer bezoekers dankzij webbouw die overal rekening mee houdt.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of
maak direct contact om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Naar contactpagina

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht