Internetbureau Redkiwi

Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

Dé WordPress bouwer voor elk bedrijf

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor een website te laten bouwen op basis van WordPress. Een van de grote voordelen van dit open source CMS (content management system) is dat een WordPresswebsite eenvoudig onderhouden en bijgewerkt kan worden. Redkiwi is een WordPress bouwer die dit voordeel maximaal benut voor tal van ondernemingen en zelfs particulieren

Als WordPress bouwer verzorgt Redkiwi graag de vormgeving van je website. We kunnen jouw site bouwen op basis van een standaard theme, of er speciaal een voor jou ontwikkelen. Zo ziet jouw WordPress-website er altijd precies uit zoals je dat wilt.

Wat Redkiwi als WordPress bouwer te bieden heeft?

  • Betaalbare dienstverlening op maat;
  • Een WordPress-website die jouw verwachtingen overtreft;
  • Een plezierige en transparante werkwijze;
  • Toekomstbestendigheid en volop aanpassingsmogelijkheden.

Eindeloos veel mogelijkheden

Een website op basis van WordPress biedt talloze voordelen. Zo wordt een WordPress-website in principe modulair opgebouwd. In bouwkundige termen zou je kunnen zich dat een dergelijke website een bouwsel is van geprefabriceerde onderdelen. En net zoals in de bouw levert dat winst op in tijd en geld. De mogelijkheden om altijd maatwerk te leveren, lijden daar overigens niet op. Wanneer je door Redkiwi een website in WordPress laat ontwerpen, dan ben je verzekerd van een op en top professionele website. In onze portfolio tref je daarvan diverse voorbeelden. WordPress is overigens volkomen zoekmachinevriendelijk. Dat betekent dat de content in dit CMS eenvoudig te lezen is door Google. Daarnaast zorgen wij natuurlijk ook voor een optimale vindbaarheid.

Denk je ook dat een WordPress-website iets voor jou is en dat Redkiwi de juiste WordPress bouwer is voor jouw project? Neem dan gerust contact op met ons. Wij schetsen je graag de mogelijkheden.

Interesse?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of
maak direct contact om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Naar contactpagina

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht