Websites met impact

Bij Redkiwi is het creëren van een website veel meer dan het tikken van code en het samenvoegen van beeldelementen. Onze websites creëren impact, impact voor jouw merk. Wij geloven dat een website die past bij jouw merk, de kracht heeft om de eindgebruiker volledig in te pakken. Daarom zitten we graag vroeg met je aan tafel.

Creating Digital Impact...

Mensen en informatie middels technologie bij elkaar brengen is wat we doen. We richten in. Bouwen structuren. Koppelen systemen. Ontwerpen websites waar niemand omheen kan. Samen brengen we complexiteit terug tot eenvoud. Alles met maar één doel: creating digital impact. Hoe we dat doen? Start scrolling!

 • Lead Generation

  Uiteindelijk draait het allemaal om de (potentiële) klant. Wij kennen jouw klant. Omdat we ons volledig inleven in zijn behoeften en wensen. Daarom weten we altijd precies de juiste snaar te raken om de klant aan te zetten tot actie. Zoals downloads, nieuwsbriefinschrijvingen, offerte-aanvragen en nog veel meer. Kortom: lead generation. Wat jouw doel ook is: wij ontwerpen, bouwen en realiseren precies die trigger die jouw eindgebruiker over de drempel trekt.

 • Brand Building

  Het pakt je, brengt je tot stilstand, het laat je gedachten niet los: dat is precies waar wij voor gaan! Brand awareness creëren via unieke designs, herkenbare huisstijl elementen en interactieve hoogstandjes. Jouw website is hét visitekaartje van jouw merk. Herkenbaar, interactief en volledig. Pas als jouw website helemaal aansluit op jouw identiteit, bekruipt de gebruiker het gevoel dat alles klopt. En dat gevoel, maakt een bedrijf of merk top-of-mind!

 • Information Self-Service

  Het navigeren door een website is net als shoppen. Bezoekers scannen snel door alle informatie heen en wanneer de gewenste informatie niet snel genoeg gevonden is, is de exit-button zo gevonden. Onze websites zijn volledig ingericht op deze verkenningstocht van de gebruiker, zodat geen vraag meer overeind blijft (alleen de offerte-aanvraag). Vraag en aanbod dus.

Een perfecte match

Dat bijzondere gevoel wanneer iets écht klopt, dat ervaar je wanneer je in aanraking komt met een website van Redkiwi. Van binnen en buiten, van concept tot aan design, techniek en emotie: alles is helemaal afgestemd op de eindgebruiker. Dit resultaat weten we elke keer weer te realiseren voor onze klanten.

 • Strategie & Concept

  Online is volwassen geworden en organisaties komen niet meer weg met simpelweg een fraai ontworpen website of een nummer één positie in Google. Mensen zijn op zoek naar echte merken met echte verhalen. Wij weten: digital impact vindt pas plaats wanneer de strategie en het concept van jouw website aansluiten op jouw merkverhaal, identiteit én doelen. Wij helpen je graag deze strategie te formuleren. You’ve got a story to tell, we create digital impact.

  Meer over strategie & concept
 • Design

  Een website waarbij álle visuele elementen jouw missie uitademen. Daar worden wij warm van. Je website kan nog zo hip zijn, als de bezoeker niet vindt waarnaar hij op zoek is, is de exit-button zo gevonden. We ontwerpen op onze eigen manier. Gedreven en gepassioneerd. Duidelijk en direct.

  Meer over design
 • Open Source Development

  Development is de core van ons bedrijf. Logisch, want dat moment waarop de eindgebruiker en jouw verhaal samenkomen staat of valt met de kleinste ‘string’. Jouw code zorgt ervoor dat de klant uiteindelijk daar komt waar je ‘m wilt hebben. Geen uitdaging is te groot voor onze senior-programmeurs.

  Meer over development
 • Online Marketing

  Succes behalen met je website: dat is waar het uiteindelijk om draait. Daarom werken wij samen met ons zusje Afdeling Online. Zij helpen je met het behalen van online winst. Samen met Afdeling Online denken wij graag mee over jouw online marketing strategie zodat de digitale impact die wij begonnen zijn, tot aan de hemel reikt! Of het nu gaat om lead generation of brand building. Aan de slag!

  Meer over online marketing
 • Hosting & Support

  We trekken nooit onze handen los van het project wanneer de site live is. Wel zo logisch, vinden wij. Want daar begint het avontuur pas echt. Voordat je ‘websitehosting dienstenpakket’ uitgesproken hebt, hebben wij het al voor je geregeld. Razendsnel. Dat is waar we voor gaan. Dan hebben we het natuurlijk over de hosting van websites, maar ook over onze dienstverlening. Een prangende vraag? Ons dedicated support team staat direct voor je klaar.

  Meer over hosting & support
Catherina Bostantzis
Middels korte lijntjes en dagelijks contact met de opdrachtgever doorlopen wij samen het proces van concept tot een ijzersterk eindproduct. Waar beide partijen trots op zijn! Catherina Bostantzis - Projectmanager

Betrouwbaar en betrokken

Alles wat ervoor nodig is om online maximaal resultaat te halen met je website of webshop, nemen wij voor je uit handen. Van strategie tot aan online marketing, pixel by pixel. Voor elke fase binnen de ontwikkeling van je website hebben we gespecialiseerde kiwi’s in huis. Daarnaast werken we samen met verschillende specialisten die zich keer op keer op keer bewezen hebben.

 • WordPress
  WordPress

  WordPress is één van de meest gebruikte Content Management Systemen van dit moment. WordPress bestaat inmiddels 10 jaar en er zijn meer dan 65 miljoen websites in 120 verschillende talen. Waar wacht je nog op?

 • Typo3
  Typo3

  TYPO3 is een van 's werelds meest gebruikte open source content management systemen. De TYPO3-community is vooral bekend om zijn omvang en focus op veiligheid en kwaliteit. Er zijn naar schatting wereldwijd meer dan 250.000 websites gebaseerd op TYPO3.

 • Mailplus
  Mailplus

  Wie geregeld uitgebreide en zelfs gepersonaliseerde e-mailcampagnes uitvoert, zit helemaal goed met MailPlus. Deze geavanceerde en zeer professionele e-mailmarketing tool heeft talloze mogelijkheden en is ook nog eens supergebruiksvriendelijk.

 • Mailchimp
  Mailchimp

  Met een goede nieuwsbrief betrek je klanten, potentiële klanten en partners bij je bedrijf of organisatie. MailChimp is een bekende en snelgroeiende speler in deze markt. Terecht wat ons betreft!

 • Margot de Heide Fotografie
  Margot de Heide Fotografie

  Margot de Heide is freelance fotografe en werkt graag samen met Redkiwi. Ze heeft al voor diverse Redkiwi klanten de fotografie verzorgd om de websites naar een hoger level te tillen!

 • Afdeling Online
  Afdeling Online

  We bundelen onze krachten met het online marketingbureau Afdeling Online. Afdeling Online helpt onze opdrachtgevers bij alles op het gebied van online marketing.

Live life to the fullest

We zijn een groep digitale hoogvliegers die aan-staan. Vrolijk & vakbekwaam. Betrouwbaar en betrokken. Iedere dag is er weer één. Eén waar we alles, maar dan ook alles uit willen halen. Dat zie je en voel je ook terug in onze digitale creaties.

Bekijk alle Kiwi's

Works, in both ways

Goed genoeg is niet altijd goed genoeg. Wij willen monden open laten vallen via unieke digitale creaties. Dat weten we niet alleen elke keer te realiseren voor onze klanten, maar juist ook voor hun klanten. Zie hier hoe wij onze klanten stil kregen.

Bekijk alle cases

Savana staat voor je klaar!

Ready to create digital impact? Deel jouw uitdaging!

Savana Rijneveldshoek (Digital Strateeg)

rijneveldshoek@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Savana een bericht

Of laat je terugbellen

Savana belt jou!

 • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een berichtje:

 • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.