Websites

Resultaatgerichte websites die werken!

Redkiwi is een allround internetbureau. Wij bouwen websites die doen waarvoor ze bedoeld zijn: online resultaat halen! We verpakken de nieuwste technieken in de mooiste designs. Kijk maar...

Diensten

Hier zijn we goed in!

Wij bouwen websites die gezien mogen worden. Alles moet kloppen. Concept, design, techniek en gevoel. Ons werk zit er niet op zodra de site live is. Daarom zijn we er ook voor online marketing en voor non-stop support. Wij willen de beste service van Nederland bieden. En daar doen we veel voor!

Strategie & Concept

Online is inmiddels volwassen geworden en organisaties komen niet meer weg met simpelweg een fraai ontworpen website of een nummer één positie in Google. Mensen zijn wanhopig op zoek naar echte merken met echte verhalen. We noemen dat de online belofte. Daarom vormen wij de strategie en het concept niet alleen rondom de doelen en doelgroep van jullie organisatie, maar ook rondom het merkverhaal en de mentaliteit.

Meer over strategie & concept

Design

'Pixelperfecte' websites waar de bezoekers snel hun weg in vinden. Dat is altijd ons doel! Samen met de klant ontdekken we hoe we dit vertalen naar een passend ontwerp.

Meer over design

Techniek

Hardcore development, met een frisse twist! Development is de core van bedrijf. Geen uitdaging is te groot voor onze senior programmeurs.

Meer over techniek

Online Marketing

Succes behalen met je website: dat is waar het na de lancering om draait. Daarom werken wij samen met ons zusje Afdeling Online. Zij helpen je met het behalen van online winst. De focus ligt altijd op het optimaliseren van conversies. Bijvoorbeeld meer bezoekers, downloads en inschrijvingen voor je nieuwsbrief. De online marketing activiteiten worden vervolgens gemeten en gerapporteerd. Zo stellen we de doelen steeds weer bij.

Meer over online marketing

Vet snelle hosting en actieve support

Tja, ‘Vet Snel’ dat is waar we altijd voor gaan. Zowel voor de hosting van de websites, als voor onze dienstverlening. Met een dedicated support team weten we dit ook te realiseren.

Meer over hosting & support
Partners enzo

We rollen met...

Alles wat ervoor nodig is om online maximaal resultaat te halen met je website of webshop, nemen wij je uit handen. Voor elke fase binnen de ontwikkeling van je website of webshop, hebben we gespecialiseerde kiwi’s in huis. Daarnaast werken we samen met verschillende specialisten die zich keer op keer op keer bewezen hebben.

 • WordPress
  WordPress

  WordPress is één van de meest gebruikte Content Management Systemen van dit moment. WordPress bestaat inmiddels 10 jaar en er zijn meer dan 65 miljoen websites in 120 verschillende talen. Waar wacht je nog op?

 • Typo3
  Typo3

  TYPO3 is een van 's werelds meest gebruikte open source content management systemen. De TYPO3-community is vooral bekend om zijn omvang en focus op veiligheid en kwaliteit. Er zijn naar schatting wereldwijd meer dan 250.000 websites gebaseerd op TYPO3.

 • Mailplus
  Mailplus

  Wie geregeld uitgebreide en zelfs gepersonaliseerde e-mailcampagnes uitvoert, zit helemaal goed met MailPlus. Deze geavanceerde en zeer professionele e-mailmarketing tool heeft talloze mogelijkheden en is ook nog eens supergebruiksvriendelijk.

 • Mailchimp
  Mailchimp

  Met een goede nieuwsbrief betrek je klanten, potentiële klanten en partners bij je bedrijf of organisatie. MailChimp is een bekende en snelgroeiende speler in deze markt. Terecht wat ons betreft!

 • Margot de Heide Fotografie
  Margot de Heide Fotografie

  Margot de Heide is freelance fotografe en werkt graag samen met Redkiwi. Ze heeft al voor diverse Redkiwi klanten de fotografie verzorgd om de websites naar een hoger level te tillen!

 • Afdeling Online
  Afdeling Online

  We bundelen onze krachten met het online marketingbureau Afdeling Online. Afdeling Online helpt onze opdrachtgevers bij alles op het gebied van online marketing.

Team

Uit het juiste fruit gesneden

Bij Redkiwi werken we met een jong en enthousiast team. Alle kiwi’s zijn stuk voor stuk uit het juiste fruit gesneden. We zijn nuchter, sociaal, sportief en we houden van hard werken, maar nu en dan een mooie grap uithalen kunnen we ook niet laten. Work hard, play hard zou ons motto kunnen zijn. Overal het maximale uit halen zit gewoon in ons!

Bekijk alle Kiwi's

Kijk ze shinen!

Ja, we zijn trots op wat we doen. En blij als we een mooi project samen met de klant live mogen zetten. Telkens weer.

Bekijk alle cases
Aanpak

This is how we do it

Samen met de klant doorlopen we deze stappen. Maar let wel, niet elk project is hetzelfde!

 • 1. Kennismaking

  Tijdens het kennismakingsgesprek inventariseren wij al je wensen en ideeën over de nieuwe website.

  1. Kennismaking
 • 2. Aan de slag

  Na akkoord gaan we direct aan de slag! We werken echt als team, samen met de klant.

  2. Aan de slag
 • 3. Design

  Er zal een op maat gemaakt slim design worden ontworpen om de website een eigen identiteit te geven.

  3. Design
 • 4. Development

  Stap voor stap groeit je website met het gewenste design en de modules die voor jouw website nodig zijn.

  4. Development
 • 5. Workshop

  Hoe beheer je je webshop? Je krijgt een volledige training van jouw shop.

  5. Workshop
 • 6. Livegang

  Je nieuwe website gaat live! Spannneeeend!

  6. Livegang
 • 7. Marketing/Support

  Ook na livegang van de website profiteer je van de kennis en kunde van de kiwi's. En samen groeien we naar steeds mooier resultaat.

  7. Marketing/Support
Tim Nieuwpoort
Middels korte lijntjes en dagelijks contact met de opdrachtgever doorlopen wij samen het proces van concept tot een ijzersterk eindproduct. Waar beide partijen trots op zijn! Tim Nieuwpoort - Projectmanager
In contact komen?

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Erik Mikx (Online Advies)

mikx@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht

Of laat je terugbellen

Contact met Erik

Erik belt jou!

Contact met Erik

Een berichtje: