Websites Design

Een succesvolle digitale ervaring? Voor jou en je doelgroep?

Je doelgroep wilt met een prettige interactie antwoord krijgen op zijn vragen. Een organisatie wilt doelstellingen behalen en een connectie creëren met haar doelgroepen. Deze twee brengen we samen en maken zo een doeltreffend ontwerp.

Aniek Velthuizen
Design is zo veel meer dan een ‘mooi plaatje’. Er moet een gedachte achter zitten, een strategie dat doelen behaalt! En dat begint bij het design. Aniek Velthuizen - UX Designer
redkiwi ontwerp style

Geen poespas!

Simpele ontwerpen die werken. Geen poespas, maar doeltreffend ontwerp. Samen bekijken we welke doelen we willen behalen en vertalen dit in het ontwerp.

Wij zijn teamplayers

We werken echt samen met onze klanten, als een team! We ontdekken gezamenlijk de strategie van de nieuwe website. Wat en vooral wie willen we bereiken? Dit vertalen we stap voor stap in het ontwerp. Eerst schetsen op papier, daarna pas de 'pixelperfecte' uitwerking.

Vrijheid = blijheid

Online staat nooit stil en verandert elke dag. Je website dus ook. We zorgen ervoor dat je website kan meebewegen. Geen statische pagina's, wel beleving en dynamiek!

Op elk scherm awesome!

In het mobiele tijdperk moet alles sneller en eenvoudiger. Met responsive design zorgen we ervoor dat je site zich automatisch aanpast aan het schermformaat van het apparaat van de bezoeker.

Mooi beeld, weinig tekst.

Mooie fotografie is de key tot een aantrekkelijke website. Mensen zijn visuele wezens die aangetrokken worden door beeld. Veel beeld betekent ook minder tekst. Korte webteksten die lekker leesbaar zijn. Samen gaan we aan de slag om de website op een aantrekkelijke manier te vullen.

Less is more

Wij geloven in 'het weglaten'. Hoe eenvoudiger de boodschap, hoe beter hij begrepen wordt. Dit geldt ook voor een website.

Cases

Kijk ze shinen!

'Goed verhaal, maar laat maar zien dan'.
Nou, zie hieronder...

Corporate website

Continental Bakeries

Continental Bakeries is een Europese bakkerijgroep gespecialiseerd in de productie van koekjes, broodvervangers en toast. Ze richten zich op private label producten en op een aantal prachtige eigen merken, zoals Haust, Gille, Bussink en Brinky. Continental Bakeries is in de groei en die groei wil ze natuurlijk graag doorzetten.

Corporate website

DSP-groep

Nieuwe visuele identiteit en website voor DSP-groep. Een verhaal over hoe een vraag voor een nieuwe website een bijzondere draai kreeg.

In contact komen?

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jullie kan helpen?

Erik Mikx (Online Advies)

mikx@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht

Of laat je terugbellen

Contact met Erik

Erik belt jou!

Contact met Erik

Een berichtje: