Websites Hosting & Support

Vet snelle hosting en actieve support

Tja, ‘Vet Snel’ dat is waar we altijd voor gaan. Zowel voor de hosting van de websites, als voor onze dienstverlening. Met een dedicated support team weten we dit ook te realiseren.

Diensten

Zeg, kan je ons je 3 sterkste punten noemen?

Deze vraag krijgen we wel vaker. Natuurlijk is het per project afhankelijk, maar onderstaande punten staan er altijd tussen.

Blazing fast hosting

Inderdaad een term met superlatieven, maar we weten websites dan ook echt snel op het scherm te toveren. Een combinatie van geoptimaliseerd hardware, slimme caching en goed programmeer werk.

Support kiwi’s met kennis

Alle kiwi’s zijn verliefd op het web met al zijn facetten. Hierdoor hebben ze een bovengemiddeld kennisniveau en kunnen je dan ook vaak direct helpen. Lukt het ze een keer niet, dan vragen ze het aan een andere kiwi. Omdat we lekker veel fruit hebben komt er altijd een gedegen antwoord en/of oplossing.

Ons klantencentrum voor jou!

Inderdaad, we hebben een overzichtelijk portaal voor al onze klanten. In het portaal zie je direct welke punten nog openstaan, kan je direct met 1 klik inloggen op je website(s) en tevens direct je financiën inzien.

Jeroen Brouwer
Problemen oplossen, ja! Maar we denken graag verder met je mee! Jeroen Brouwer - Customer Support
Workshops

Bezoek onze workshops. Speciaal voor jou!

Speciaal voor klanten die up-to-date willen blijven op het gebied van internet heeft Redkiwi een aantal workshops en trainingen ontwikkeld. Deze bijeenkomsten staan altijd in het teken van het delen van kennis. Zo is het bijvoorbeeld een uitgelezen moment om andere (internet)ondernemers te ontmoeten.

Team

De support kanjers!

Alle kiwi’s zijn verliefd op het web met al zijn facetten. Hierdoor hebben ze een bovengemiddeld kennisniveau en kunnen je dan ook vaak direct helpen.

In contact komen?

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Erik Mikx (Online Advies)

mikx@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht

Of laat je terugbellen

Contact met Erik

Erik belt jou!

Contact met Erik

Een berichtje: