Database-koppelingen waar je blij van wordt

Voor het succesvol runnen van een bedrijf is meer nodig dan alleen een website. Redkiwi biedt je daarom de mogelijkheid je site te koppelen aan andere systemen die de bedrijfsvoering prettiger maken, bijvoorbeeld je boekhoudprogramma, offline voorraad of betaalpartner.

Maatwerk

Omdat elk (software)systeem op een andere manier is opgebouwd, is het koppelen van databases maatwerk. Als je geïnteresseerd bent in een database-koppeling brengen we je in contact met onze in-house koppelingsarchitect. Hij analyseert de verbinding en bereidt deze zorgvuldig voor.

Alle lichten op groen

Na de analyse volgt een uitgebreide testfase, waarin de koppeling tot in detail op de proef gesteld wordt. Pas als alle lichten op groen staan, gaat je website in de nieuwe vorm live. Zo komt niemand voor verrassingen te staan: jij niet, wij niet en je bezoeker niet.

Een aantal voorbeelden van koppelingen waar we ervaring mee hebben:

9292OV
Bij een koppeling met 9292OV.nl kan men op een andere site een reisplanning afhandelen, inclusief alternatieve tijdstippen en routebeschrijvingen van en naar de begin- en eindhaltes.

FileMaker
FileMaker is een database programma voor Mac & Pc. De koppeling voorziet in het synchroniseren van bijvoorbeeld contacten & vacatures in Filemaker met de website.

Hugin
Bij deze koppeling worden persberichten uit Hugin gesynchroniseerd met de website. De koppeling bestaat onder andere uit een vertaalslag van het persbericht naar bruikbare content elementen (incl. documenten en afbeeldingen) naar een compleet online persbericht.

Connexys
Voor het werven van medewerkers kan gebruik worden gemaakt van Connexys. Deze koppeling maakte een integrale verbinding tussen de website en de vacatures. Zo kan het sollicitatie proces in lijn met de huisstijl worden opgezet.

Realworks
Realworks is een software pakket voor NVM makelaars. De huizen uit het systeem worden getoond op de website met alle bijbehorende categorieën, afbeeldingen en informatie.

Carerix
Door de koppeling met Carerix is een realtime vacature systeem mogelijk. Dit met ingebouwde sollicatiemogelijkheden, in combinatie met gebruikers profielen.

Teamspace
Teamspace is software voor centrale opslag & bewerking van documenten, informatie en ideeën. De koppeling voorziet in het dagelijks synchroniseren van documenten naar een kennisbank op de website, inclusief o.a. categorie, auteur en datum van publicatie.

Interesse in een database-koppeling?

Wil jij een systeemkoppeling maken op jouw website? Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een offerte aan.

Neem contact op!

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Erik Mikx (Digital consultant)

info@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht