Websites Online Marketing

Dat extra zetje in de goede richting. Dat is online marketing.

Met de juiste gereedschappen kom je een heel eind, maar je moet ook weten hoe je ze gebruikt. Na de lancering van je website kan online marketing bijdragen aan meer succes.

Diensten

Een combinatie van de beste middelen

Ons zusje Afdeling Online helpt je bij online marketing. Samen bepalen we met welke strategie we de online strijd willen winnen en welke middelen we gaan inzetten.

Search Engine Advertising

Met SEA adverteer je op Google. Ofwel: je bent direct zichtbaar in de zoekresultaten van deze zoekmachine. Zo heb je snel en gericht resultaat. Wij realiseren een AdWords campagne gericht op de belangrijke pagina's binnen je website.

Search Engine Optimization

Als je blijvend meer business wil genereren via je website, is het zaak om optimaal vindbaar te zijn in de zoekmachines. Met SEO verhogen we je vindbaarheid organisch, onder andere met het uitvoeren van een keyword research en het schrijven van teksten.

Resultaten meten

Meten is weten, maar van te veel cijfertjes worden we gek! Wij maken een eenvoudig dashboard in Google Analytics en koppelen maandelijks de belangrijkste resultaten aan je terug.

Online adverteren op social media

Als je adverteert via social media kun je heel gericht je doelgroep targetten en zijn je resultaten meetbaar. Wij helpen je met het plaatsen van advertenties op jouw sociale kanalen.

Plan van aanpak

Met ons plan van aanpak kom je in één kort en bondig adviesrapport meer te weten over je huidige activiteiten op het internet en hoe je deze kunt optimaliseren.

Workshops

We helpen jou en je team graag op weg. Daarom verzorgen we ook diverse workshops over online marketing voor websites.

Workshops

Bezoek onze workshops. Speciaal voor jou!

Speciaal voor klanten die up-to-date willen blijven op het gebied van internet heeft Redkiwi een aantal workshops en trainingen ontwikkeld. Deze bijeenkomsten staan altijd in het teken van het delen van kennis. Zo is het bijvoorbeeld een uitgelezen moment om andere (internet)ondernemers te ontmoeten.

Afdeling Online

Online Marketing? Afdeling Online!

Inderdaad. Wij geloven in focus en online marketing is te belangrijk om er ‘even bij te doen’. Daarom pakt ons zusterbedrijf Afdeling Online de online marketing voor onze klanten op. Ze hebben namelijk maar 1 focus: Online marketing. Check out: www.afdelingonline.nl