Websites Techniek

Hard core development, met een frisse twist!

Development is de core van bedrijf. Geen uitdaging is te groot voor onze senior programmeurs.

Diensten

Hier draaien we onze hand niet voor om…

Geen uitdaging te gek, geen koppeling te groot, nooit pizza genoeg.

Kwaliteit door versiebeheer

Bij Redkiwi gaan we altijd voor kwaliteit. Daarom werken we gestructureerd middels versiebeheer en de OTAP methode, zodat aanpassingen goed getest zijn als ze live gaan.

Open source

Inderdaad, we gebruiken uitsluitend Open Source software voor ontwikkelingen. Wordpress, TYPO3 en Magento (voor webshops). Sterke open systemen waarbij je gebruikt maakt van een sterke community en geen licentiekosten betaald.

Waarom open source?

Koppelingen

Met de komst van de ‘Internet of Things’ zien we nog meer koppelingen langskomen. Vanuit een gedegen architectuur ontwikkelen we solide oplossingen. Monitoring, logging & alerting. Daar draait het om.

Meer over koppelingen
Content Management Systemen

We rollen met...

Alles wat ervoor nodig is om online maximaal resultaat te halen met je website of webshop, nemen wij je uit handen. Voor elke fase binnen de ontwikkeling van je website of webshop, hebben we gespecialiseerde kiwi’s in huis. Daarnaast werken we samen met verschillende specialisten die zich keer op keer op keer bewezen hebben.

 • WordPress
  WordPress

  WordPress is één van de meest gebruikte Content Management Systemen van dit moment. Wordpress bestaat inmiddels 10 jaar en er zijn meer dan 65 miljoen websites in 120 verschillende talen. Waar wacht je nog op?

  Meer over Wordpress
 • TYPO3
  TYPO3

  TYPO3 is een van 's werelds meest gebruikte open source content management systemen. De TYPO3-community is vooral bekend om zijn omvang en focus op veiligheid en kwaliteit. Er zijn naar schatting wereldwijd meer dan 250.000 websites gebaseerd op TYPO3.

  Meer over TYPO3
We werken met een groot development team met ieder zijn eigen expertise!
In contact komen?

Erik is je man!

Heb je het gevoel dat Redkiwi jou kan helpen?

Erik Mikx (Online Advies)

mikx@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Erik een bericht

Of laat je terugbellen

Contact met Erik

Erik belt jou!

Contact met Erik

Een berichtje: