Ben jij uit het juiste fruit gesneden?

Dan hopen we je snel te zien.

Create digital impact

Redkiwi is een ambitieus full service digital agency waar we met toffe klanten werken aan mooie projecten. We duiken op onze eigen manier, met Rotterdamse nuchterheid, in de wereld van de klant. We leveren kwaliteit en hebben plezier in wat we doen. Doe je mee?

 • Serieus leuk

  Stoffige kantoorscènes kun je wel op je buik schrijven bij Redkiwi. Wij hebben een jong en leuk team. Lol maken en overal het maximale uit halen, dat zit gewoon in ons. Met deze energie zetten we ons ook in voor klanten. We werken samen in hechte teams en voor minder dan supergoed doen we het niet. Work hard, play hard!

 • Allround bureau: multidisciplinair samenwerken

  Achter de schermen werken we intensief samen in multidisciplinaire teams. Accountmanagers bepalen samen met de klant wat de strategie is. De klant krijgt een vaste online adviseur die het hele project begeleidt van ontwerp tot livegang. Deze projectkiwi is de spil binnen het team van vormgevers, developers en eventuele andere experts. Ter ondersteuning is er een serviceteam dat er altijd als de brandweer bij is om klanten te helpen met brandende vragen.

 • Jouw groei, onze prioriteit

  Bij Redkiwi doen we niet aan strakke regels en roestige protocollen. Wij werken liever met richtlijnen en mogelijkheden. Onze ervaring is namelijk dat Redkiwi een beter bedrijf wordt als jij doet waar je blij van wordt. Daarom krijg je hier veel ruimte voor je professionele én voor je persoonlijke ontwikkeling. Zo groei je vanzelf door naar versie 2.0 van jezelf, en verder.

 • Arbeidsvoorwaarden: beter geregeld

  We waarderen onze kiwi's in alle opzichten. Daarom zit het hier wel goed, met de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Sterker nog, veel zaken zijn bij ons beter geregeld! Elke maand een prettig salaris, een goede pensioenregeling, mogelijkheden voor zelfontplooiing, vers fruit op de bureaus, toffe bedrijfsuitjes en nog veel meer.

 • Mooie projecten voor enthousiaste opdrachtgevers

  We zijn fan van onze klanten omdat ze karakter hebben. Ze zijn ambitieus als het gaat om het halen van hun online én offline doelen. Hun enthousiasme motiveert ons om steeds weer te knallen. Bekijk ons portfolio met klanten zoals Mammoet, Feyenoord, NRC en Bavaria. Technieken die we ontwikkelen voor grote en complexe projecten, passen we natuurlijk ook toe voor kleinere klanten in het MKB en het MKB+.

  Bekijk onze cases
Jeroen Brouwer
Een hele stage lang koffie zetten? Neejoh, bij Redkiwi niet! Hier leer je echt wat! Jeroen Brouwer - Customer Support

Heb jij kiwi-genen?

Wij hebben de ambitie om het állerbeste bureau van Nederland te worden met de grootste digitale impact. Simple as that. En we zijn al hard op weg maar… we missen jou nog! Heb jij bijzondere online skills en durf je jezelf te zijn binnen een hechte groep met ervaren en leergierige collega’s? Laat dan van je horen!

Jezelf ontwikkelen?!

Dat hebben wij hoog in het vaandel! Uit het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling is gebleken dat Redkiwi als een van de hoogste bedrijven scoort op gebied van talentontwikkeling en arbeidsvoorwaarden. Talent laten groeien en samen beter worden om mooie resultaten te behalen is wat ons dagelijks met het grootste plezier naar kantoor drijft. Komend jaar draagt Redkiwi met trots het nationale keurmerk “expert in talentontwikkeling”. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Bekijk onze vacatures!

Maak kennis met je toekomstige collega’s

Want je wilt natuurlijk wel 100% zeker weten dat je solliciteert bij het leukste full service digital agency van Nederland! Waar kom je terecht? Wie worden je collega's? Hoe is de sfeer op de werkvloer?

Een kijkje achter de schermen

Volg ons op social media en blijf op de hoogte

Ben je student?

Stage bij Redkiwi mogelijk binnen alle teams.

Lees meer

Corine zit voor je klaar!

Corine Denekamp (COO)

hr@redkiwi.nl
010 - 281 96 33

Stuur Corine een bericht

Een berichtje:

 • Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 3 maanden bewaard.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.